Köpråd: BMW 325

Hej! Tänkte damma av mitt 5 år gamla konto när jag nu går i nybilstankar! Är på jakt efter en BMW 325 automat med helskinn(sportstolar) och navi som krav. Är det någon annan utrustning man ska kolla på som dom flesta in har? Hur som helst så har jag lite frågor som jag hoppas att några bilkunniga här på garaget kunde hjälpa mig med. Det första jag funderar på är om man skulle köpa en 05a med 4500 mil på mätaren eller typ en 07 med 8000 mil på mätaren om det är ungefär samma pris? Är det några skillnader mellan årsmodellerna? tex utseendet på navigatorn eller kommer det senare? Navigatorn som jag ha förstått det finnas i två utföranden en business och en professional? Hur ser man då skillnad på dom två om det inte står i annonsen? Har sätt på blocket att vissa har två cdinmatningar är det då professional? telefon med blåtand är tillval även om man har navigatorn? Stereon skiljer sig också och dom flesta tycker jag inte skriver direkt vad det är för ljud eller så har nästan alla businessljudet? Vad finns det för olika tillvalsljud och hur ser man skillnad på dessa? Hoppas det inte var allt för svårt att hänga med! Tack på förhand



Svar på inlägget: Köpråd: BMW 325



From 2007 har 325 E90 iaf en trelitersmotor istället för 2,5l (edit: säkerligen from någon viss månad) Likadan angiven effekt (218hk) men 270Nm i maxvrid istället för 250Nm. Så med en lite nyare får du "mera" motor.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka