Köpråd: Chevrolet Avalanche

Tja! Som topic lyder. Jag är i groparna om att förvärva en Avalanche! Ge mig tips på vad man ska kolla! Svagheter? BRÄNSLEFÖRBRUKNING? Spotta ut er allt ni vet om den! Tacksam för allt! //Floodie



Svar på inlägget: Köpråd: Chevrolet Avalanche



Dom är riktigt bra och pålitliga bilar i grunden. Den enda svaga länken jag vet om är att centrallåsmotorerna har en tendens att gå sönder.


Som brukligt på tunga bilar slits bromsar, hjullager, bussningar osv väldigt mycket. Men i övrigt är det som vilken bil som helst. När du provkör känn efter onormala ryck vid växlingar. Lyssna också efter onormala ljud. Brukar ju finnas en del el-tillbehör kolla så allt fungerar. Beroende på vilken motor naturligtvis men räkna med minst 1,5L/mil vid blandad körning. Just det är den den äldre modellen med de stora plastlisterna på sidan och vid hjulhusen kolla extra noga efter rost runt dessa. Lycka till.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka