KÖPRÅD! Nissan 300zx

Ska kolla vad ni tycker om denna? ett bra köp ? kända fel? http://www.blocket.se/stockholm/Nissan_ . 10&w=3 Tack i förhand.



Svar på inlägget: KÖPRÅD! Nissan 300zx



omöjligt att säga bara genom en blocket annons men kan han visa kvitton på allt som är gjort är det en bra början. Dock ska du ha i baktanke att dessa bilar har en avancerad konstruktion med många komponenter som kan krångla. Dock inga kända general fel.


han har kvitto på allt. Okej, jag har en bmw som jag tänkte byta mot den där. Ifall den går sönder är det inget jag lagar så lämnar in den, äre bara skit grejer eller haha? Tänkte mer om det är en bil som går sönder rätt ofta eller hur man ska förklara det.


Nja det finns ju som sagt inga specifika fel vad jag känner till. Men det är mycket elektronik och slangar så brukar inte vara så avancerade saker om man väl hittar felet. Är inga dåliga bilar i sig men dom är ju lite mer avancerade än en volvo 240 om du ser min tanke. Men är bilen i bra skick och du slår till kommer du ha en bil som ger dig massor av kul för pengarna. Lycka till.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka