Köpråd : Volvo V50 05 automat

Hej alla ! Ska strax åka och kolla på en V50 årsmodell 05 som har gått något långt, 19200 mil ( dock gått inom företag ) och den är fullt servad. Kamremsbyte gjordes för 1000 mil sedan. Något jag bör tänka på ? Sedan en tilläggsfråga, passar volvo c30s däck till en volvo v50 ?



Svar på inlägget: Köpråd : Volvo V50 05 automat



http://www.aftonbladet.se/bil/article12277641.ab http://www.dackgrossisten.se/BultCirkelGuiden.aspx


Tack Evildan ! Om ja då tolkar det rätt så ska det funka med c30 däck till v50n. Tänkte bara iom att att jag har vinterdäck liggandes som använts till c30 och då kan jag ju bara lägga på dom på v50n sen ist för att köpa helt nya.


saxat ur aftonbladets begtest: "Bilprovningen har inget negativt att säga om modellen och ingen av våra tyska källor (Dekra och GTÜ) rapporterar några allvarliga fel. Inte problemfri Men av diverse ägarundersökningar och läsarmail att döma har dock Volvo knappast byggt en problemfri bil. Klagomålen rör främst elektronikstrul som i många fall kan härledas till en kabelstam som kläms under förarstolen. Även fukt i elektronikboxarna som sitter i dörrarna får den känsliga elektroniken ur balans, alla upptänkliga elstyrda funktioner kan få spatt och lysande varningslampor är vanligt. Volvo har jobbat med problemen under åren, därför rekommenderar vi att köpa en så ny bil som möjligt. I övrigt verkar bilen hålla ihop bra och avgassystem och kaross hålls fria från rost." enl en kollega till mig var dom nöjda med sin förutom att den blev för liten för dom i takt med att barnen växte och den vill ha lika mycket bensin i 5cyl utförande som en -V70. dom köpte en 9-5 -08 istället och är skitnöjda, bra pris på saabar nu



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka