Köpråd: Larm till bilen?

Hejsan! Är ute efter ett bra larm till bilen,Gps tracking, kopplad till mobil, fjärravstängning m.m Vad har folk i sina bilar och vad rekommenderar ni mig? Fungerar det riktigt bra med de "billigare" märkerna eller skall man hålla sig till de mer kända och dyra? Tacksam för alla svar och tips jag kan få!



Svar på inlägget: Köpråd: Larm till bilen?



ska man ha bra larm så är det inte billigt.


defa larm är bra, sen gps tracker, sensorer till fälgarna osv går på ungefär 8 tusen ex larm


Är verkligen inte ute efter ett billigt larm, men finns nästan okända märken som kostar ungefär hälften av vad kända märken kostar så Ah just så, va inte så farligt! men, bör inte en tiltsensor täcka rätt mycket vid fälgstöld? Klart det inte är lika säkert men! Men ska spana lite på defa, tack!


En sån fin bil som du har ska ju larmas ordentligt, sen tycker jag att du ska gömma själva sirenen så man inte bara kan klippa bort den, gäller även trackern, den ska ju gömmas på ett bra ställe.


Håller med såklart! Kommer även att bli en backup siren, har inte bestämt mig än om jag skall installera allt själv eller kolla med nån som gör det, beror på priser såklart och vad som sägs! Tack så mycket!


tkr du ska anlita en expert



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka