Köpråd saab 9-3 aero

Hej har kollat på denna http://www.blocket.se/lund/Saab_9_3_Aer . 10&w=3 är den värd pengarna ? Hur många hästar kan man uppskatta att den har ? Är den pålitlig med den setupen eller måste man mecka 24/7 ? setup : *B205R Helrenoverad bottendel *T5 kolvar och stakar *bortkopplad balansaxeldrivning *Portad och mirafräst *T5 topp med T5 kammar *630cc Siemens spridare *19T #7 vinklade turbinhus som är max portad *3'' avgas hela vägen racekat och V-band *Alu intercooler *alla rör utbytta mot kromade rör samt blå silikon slang *GenuineSaab motorfästen *Tryckröret är tillverkat i 2,5" polerat rostfritt stål *surör från 9-5 06- "cobra" portat *Gula koni *sachs fjädrar 40mm sänkt *Stag för styrväxeln *Powerflexbussning i styrväxelklämma *2 punkts subframe brace *Powerflexbussningar i hela framvagnen Orginal helrenoverad förstärkt växellåda drevsats från 9-5 aero -06 viggen tryckplatta spec special 6 pucks carbonlamell med fjädrat centrum tack för svar



Svar på inlägget: Köpråd saab 9-3 aero



Hur skulle det gå att säga hur många hästar den har? Han skriver 400 hk, då får man kanske utgå från det. Det beror ju en del på mjukvaran också hur mycket han valt att ta ut ur hårdvaran. Priset verkar rätt så jäkla bra med tanke på vad som är utlagt, så jag undrar om den verkligen fungerar som den ska? Miltalet kan väl inte stämma heller? Han har säkert angett miltalet från det att motorn öppnades, och karossen gått betydligt längre. Den är inte lika pålitlig som original, och även original kan dom krångla om man har otur. Exakt hur pålitlig och driftsäker den är går inte att säga. Även här spelar programmet en stor roll. En småtokig map kan bränna hål på kolvarna... Jag vet att många på STCS har lite åsikter om vissa trimföretags program, att de inte är så proffsga utan rent farliga för motorn, men där är det BSR som har sämst rykte. Jag skulle nog köpt en original, men det är ju jag. Eller va fan, köp den, och så kan du sälja den i delar om inte annat. Du borde lätt få igen 38k på att sälja turbo, kolvar, förstärkt växellåda, kopplingen m.m.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka