Köpråd

Jag ska köpa en ny ratt till bubblan o har 3 o välja mellan Den första är en banjo ratt för 2695 http://www.classicvw.se/ratt-banjo-svar . ts_id/1190 Alt 2 är en speedwell för 3895 http://www.classicvw.se/ratt-f4-speedwe . ts_id/3954 alt 3 är heter classic o är en speedwell kopia för 1098 http://www.classicvw.se/ratt-classic-tr . ts_id/3122 Skriv gärna vad ni tycker o om ni har en beg att sälja



Svar på inlägget: Köpråd



1 och 2 var snygga och passar bra till din bil. 3 gillar jag inte och den känns inte riktigt tillverkad för just din bil.


ratt nr 1 tycker jag med , annars om du kan tänka dej att ha en simpel träratt så har jag en till salu. http://www.vetlandatorget.se/index.php? . l=&l2= så ser den ut.


§2 När du startar en ny tråd Skriv en korrekt formulerad rubrik som tydligt beskriver vad tråden handlar om samt att du postar i rätt forum. http://www.garaget.org/forum/misc.php?action=forumRules Låser härmed tråden. Mvh. Hamilton



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka