Köpråd Bmw 318 -97

Den har gått 29000 mil och hon ska ha 18000:- Jag har aldrig varit någon BMW fantast, och jag förstår inte riktigt hur dom bilarna kan vara så dyra med tanke på hur långt dom gått, och sen är nog dom flesta BMW hårt körda. Så därför undrar jag vad nu tycker, personligen känns det som att det e lite för lite hk.



Svar på inlägget: Köpråd Bmw 318 -97



Jag är däremot glad i BMW och tycker att jag förstår varför dem är dyrare än andra bilar, och jag kan av samma anledning rekommendera dig starkt att pröva märket. 18.000:- för en 318i som rullat 29.000mil är dock absolut i överkant om bilen inte är i mycket bra skick, vilket vid det miltalet innebär att mycket slitdelar bör vara bytt. För samma pengar kan du hitta en E36 med sexa och under 25.000mil på mätaren, går man under 20.000-sträcket när det gäller BMW finns det många slitna exemplar men också guldklimpar; Jag hade försökt leta upp en sådan istället!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka