Köpråd: Värd Saab 9-3?

http://www.blocket.se/goteborg/Saab_9_3 . 15&w=1 Måste köpa bil ganska snabbt och hinner inte vänta in någon "perfekt" bil. Maxpriset ligger runt 40k, letar efter komfort och hållbarhet mer än prestanda. Är detta ett vettigt val då? Och priset är väl rätt bra? Den har ju gått långt bara, vilket såklart kanske inte är helt lyckat. Men den nya saab-modellen är snygg tycker jag iallafall. Någon åsikt angående det hela? eller rekommendationer? Mvh Magnus



Svar på inlägget: Köpråd: Värd Saab 9-3?



Oj det var billigt faktiskt, det är bara åka och testköra i annat fall! ifall den känns bra kolla så alla papper finns och att den är servad ordentligt! Men som sagt, testkör och sen bilda dig en uppfattning vid minsta misstanke eller tvekande så avvakta med bilen, köp aldrig en bil som inte känns bra till 100%.


Ja, misstänkt billigt ska testköra den absolut. Antar att man ska lyssna efter skrammel och liknande.


Ja lyssna efter missljud och testa att köra ganska hårt med den, dvs varva ganska högt så du känner efter ordentligt! att den gått 25 000 mil behöver inte vara negativt, min Saab har rullat 25 1xxmil i skrivande stund. Den går som om den var ny och det säger alla som åker med också, pga bra service och många slitdelar utbytta genom åren!


Deras blocketsida: "Märkesoberoende handlare Bilarna säljes från bostad = lägre priser." Kan vara lite lurigt med garanti på mindre firmor.


Tack för varningen! Jag snokade lite angående företaget men jag hittar faktiskt noll och ingenting på varken ratsit eller eniro. Lite suspekt kan tyckas. Men jag vet inte, är bilen bra så är den... Edit: Hittade visst ägaren ändå http://www.ratsit.se/910714YQHS00001


Ha inte för brottom, det misstaget gjorde jag själv genom att köpa en billig bil den fungera bra osv när man körde den, 2 mån senare rasar avgassystemet, bensin spridaren gick i sönder...fö känns det bra så köp den, kanske är en person som inte kan så mkt om bil priser som säljer den edit,såg att annonsen var såld, var det du som köpte?


Tyvärr inte jag som köpte den, så om den var ett kap eller en bluff får vi tyvärr aldrig veta! Men men, mot nästa objekt!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka