Köpråd: Opel Astra 2,0T bertone -01

vad har no för positiva och negativa saker om den? Denna jag tittar på...http://www.blocket.se/lulea/Opel_Astra_2_0T_Bertone_coupe_36023287.htm?ca=1_14&w=2



Svar på inlägget: Köpråd: Opel Astra 2,0T bertone -01



Jag vet inte om just bilen. Utom att de är tråkiga att köra då... MEN! Ska du köpa hos en bilhandlare så tänk på följande: - Ska du ta avbetalning gör det på en bank. Deras låga lockränta gäller inte länge. - Deras så kallade rekond är ett skämt. Vill du ha bilen så gör upp ett pris och låt de tro att du ska teckna både försäkring och avbetalning genom säljaren. Tokpruta! Den ska ner minst 6-7 tkr! Sen när det är klart och han börjar skriva papper "råkar" du ändra dig och säger att du betalar kontant och fixar försäkringen själv. Han får kickbacks i from av pengar och resor från bolagen... Han kommer att bli jävligt sur, hehe... Jobbat som bilhandlare... Lycka till!


Känns inte som denna har varit lugnt körd. Att den haft cirkus 8 ägare bidrar ju inte till det så kallade positiva. Vet väldigt väl att man inte kan döma bilen efter ägarantal men ha det i åtanke ändå. Laddtrycks mätare har man ju inte för att det är häftigt, kolla efter bonnatrim alá pysventil, går att montera på det mest otänk bara bilar. Vågat köp...


Många så kallade motorstarka bilar har haft många ägare. De tröttnar helt enkelt på att tanka och göra dyr service. Om den ens är gjord. Hemmaskrivna autografer i serviceboken är tyvärr vanligt. Ring tidigare ägare!


Blir nog inte den då


Det skadar ju inte att åka och titta på den och provköra. Är det några uppenbara fel då så ge tusan i att köpa den.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka