"köpråd! - V70 R Awd

Sugen på en V70 R AWD '04 Vad bör man tänka på och kontrollera på dessa bilar när de börjar gå upp mot 20-30k mil? Vanliga problem med Four-C, AWD, automaten? Kan man köra steg 1 (350hk) utan att vara rädd för att automaten ska gå? Handlar absolut inte om nån racing, mest för att ha bra kraft när man vill ösa på lite ibland. Något annat jag bör fundera över?



Svar på inlägget: "köpråd! - V70 R Awd



Nu har jag ingen egen erfarenhet av dessa bilar men när jag var på G att köpa en så fick jag tipset att kolla upp drivlina och bakdämpare extra noga. MVH


Håller med Dansken-, men T5an har inte den "exclusiviteten(?)" som R:en har. Min slutsats är: Om du vill trimma mycket så är T5an mycket bättre, vill du inte trimma alls eller bara lite så är Ren ett bättre val.


Det bästa vore att skaffa sig en T5 och sedan byta allt till R exteriört och interiört. Vet du hur mycket drivlinan i R pallar?


Är riktigt sugen på en R pga AWD och exklusiviteten. Ser riktigt snygg ut och har typ all utrustning.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka