Köpråd: Honda Del Sol

Tjenare, Har fått ett erbjudande från en kompis ang. en Honda del sol VTEC. Den har gått 20tusen mil, han vill ha 22k för den. Han säger att det är "erbjudande" Bilen är rostfri, stylad med läppar runt om bilen inget "Fast & The Furious" Vad tycker ni? Av erfarenhet om dessa bilar. Den ser ju härlig ut att ha till sommarn trots allt så är det ju bara en 1.6 liters motor så jag kan ju använda den till plugget med då jag studerar och kör 54km/4ggr i veckan. Bomba gärna med allt, positivt och negativit håll ej tillbaka! Bara skriv! Tackar!



Svar på inlägget: Köpråd: Honda Del Sol



billig i drift, billiga delar, roliga att köra (motormässigt o väghållning) även orginal. nackdelar:rost, lite burkig


Vilken motor är det?, det finns två 1,6 liters motorer, men till det priset gissar jag på att det är en ESI 125hk.


väl värt att tänka på att dessa nästa år blir 20år gamla.... delar delar delar.... rost rost drivknut drivknut.....


ganska problemfri . min har aldrig krånglat använder den varje dag, en nackdel är att targan kan börja läcka vid själva listen på taket men det är bara att täta tiill så blir det som nytt sen brukar dom vara sommarkörda dvs ingen rost undertill . men värt att kolla upp det ändå. vilken motor är det du ska ha ?


Vtec är så tänkt. Den är nylackad förra året. Men jag är sjukt sugen på en


Båda motorerna på den europeiska marknaden är väl vtec?


är det 125 hk eller 160 vti du menar ?



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka