Köpråd: Slutsteg, Ghost 4x675w

Funderar på att köpa detta steg men funderar om det verkligen är prisvärt och bra. Har aldrig hört talas om Ghost så jag blir väldigt osäker. Kommer att driva en baslåda med dubbla 12" mds (kommer ej ihåg namn), samt ett lättdrivet framsystem. Är det någon här som har tidigare erfarenhet ang Ghost så dela gärna er åsikt http://www.importas.dk/2700_watt_krafti . p-494.html



Svar på inlägget: Köpråd: Slutsteg, Ghost 4x675w



skulle nog säga att de e ren jävla dynga..


Har hört ett MC-hammer steg och det spelade då utmärkt


Effektsiffror kan man mäta upp hur fan man vill och komma fram till nästan vad man vill när man gör det. Detta vi ser här är momentana toppeffektsiffror som skiljer sig väsentligt från kontinuerliga root mean square (RMS) siffror. Sedan har de heller inte definierat hur stor total harmonisk distorsion de har vid mätningen. Detta, i kombination med att ett riktigt 4x675 watt RMS steg skulle kosta närmare 20.000kr gör att jag enkelt kan avfärda detta som en bluff och att de försöker lura av dig dina pengar. Även om det hade varit ett 4x675 watt RMS steg så tror jag inte att du hade velat betala vad det kostar att ge ström till det slutsteget så att det faktiskt kan prestera. Här snackar vi 5-6 tusen kronor i bara strömförsörjning innan det börjar att likna något.


Det spelar ingen roll. Om de marknadsför en produkt som något den absolut inte ens i en vild fantasi kan vara så skall man inte handla av det märket.


Du pratar om uteffekten på slutsteget?


Japp. Har de bränt sitt förtroende redan innan de sålt produkten får de skylla sig själva.


Hade ett McHammer och det var skit, ren o skär skit.. ung o dum stirrade man sig blind på effekt


Har för mig att någon sa att de mätt upp just ett sådant steg. Hade inte mycket mer än 4x50W. Har dock inte provat det själv, men skulle inte slänga pengar på vad jag bokstavligen tror är skit!


Då skiter jag i att köpa ett sådant steg Tack för era svar






Bättre att du satsar på ett begagnat bra steg om du vill ha något billigare!


Om någon hade tagit sig tid och läst de tekniska specifikationerna på sidan han länkade till så står det ju att det är på 4x50 Watt eller 2x100 Watt RMS!!! /TiGgR.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka