Köpråd: 1999 GOLF IV

Tjenare boys Har gjort ett par liknande trådar men vill göra en ny och fräsch med en mer specifik frågeställning. Ska åka o kolla på en 1999 golf IV med en TDI (diesel motor) Den har gått 28500mil varav kamrem bytt vid 24500. Har ni några tips och råd om vad jag ska vara extra noga med att kolla medan jag är där? Hur brukar dessa -99 IV golfarna vara vid detta miltal? När bilen haft någorlunda okej serviceregelbundenhet. Mvh Millenium



Svar på inlägget: Köpråd: 1999 GOLF IV



rost runt skärmkanterna är tyvärr vanligt på dessa, samt i nederkant av dörrarna.


Jo, ägaren sa att det fanns lite rost vid vänster framskärm, får man väl fixa själv, får väl hoppas att rosten enbart finns där.


vad begär dom för den ? har du någon bild på den ? när är den bes/skattad servicebok? gasspjället är en vanlig grej på golf IV de bruka sota igen och behövs rengöras eventuellt bytas. kolla motorfästena så dom är okej och alla länkarms bussningar. hjullager kan du kolla, handbromsen. rost i hjulhus kolla skuffen insidan där är väl nåt du bör tänka på. min är till salu med dock


Ovanligt nog var snubben redo att pruta vid telefon, och skulle få den för 20 (innan jag hann nämna pris). Den är besiktad 5 sept 2011, och gick igenom, avställd för tillfället. Priset kändes väldigt lågt så därför blev jag lite misstänksam på bilen.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka