Köpråd Audi A4 1,8t

Hejzan Som rubriken lyder så funderar jag på en a4. Nu har jag hittat en a4 96t som är nybesiktigad och nyskattad. Han vill ha 15000 kr för bilen, är det nått överpris eller ligger dom runt där?



Svar på inlägget: Köpråd Audi A4 1,8t



Det beror på allt. Skicet, hur långt han gått mm.mm.mm.mm.mm. Du får allt skriva mer för att vi ska kunna hjälpa dig. (länk till annonsen) skadar inte eller... Mvh Magnus


Okej är inte så hemma på den här hemsidan,. men i övrigt är den i fint skick. Har gått 26000 mil och har stått innomhus dom senaste 2 åren. Såg bilen på jobbet sen frågade om den var tilsalu så på den vägen är det. Så bilen ligger inte ute på någon annons.


För att jämföra priser är Blocket ett bra hjälpmedel, kolla här tex: http://www.blocket.se/hela_sverige?q=Au . amp;cbl1=3 (gjort i ordning en sökning på bensinare mellan 1994-2000 som har 140-180hk vilket täcker in 1,8t 1,8ts + 2,6 V6 kanske nån till, endast 263 stycken till salu vid inläggstillfället )


Ja är den i fint skick i övrigt kan man tänka sig 15000 för bilen. Vanligt är rost vid skärmkanter fram. Framvagnarna brukar behöva konstant översyn och det brukar kostapå. Mvh Magnus


Tack då har man ju lite kött på benen. Framskärmana är nybyta sen nått år tillbaka. Men det där med framvagnen kan ju bli en dyr historia. Tacksam för fler för och nackdelar om Audi a4.


Framvagnarna är inte så galet dyra om du kan skruva själv



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka