Köpråd: Vinterdäck på nätet?

Tänkte passa på att vara ute i god tid att köpa vinterdäck och förhoppningsvis dessutom kanske få ett bra pris om de har några liggande sen förra året som de säljer ut. Men vad finns det egentligen för firmor som säljer däck på nätet? Vilka rekommenderas? Billigast? Har bäst gummi för pengarna? Är dubbade däck jag vill ha (men det spelar ingen roll vilket språk de är dubbade till ).



Svar på inlägget: Köpråd: Vinterdäck på nätet?



Ska också köpa dubbdäck snart och det ska antingen bli Continental IceContact eller Nokian Hakkapeliitta 7. Har luskat fram att http://www.nordendack.se/ är billigast, plus att man kan skicka däcken direkt till mindre däckfirmor/"partners", på samma sätt som tex Däckonline, för montering/balansering.


dackonline.se


Förresten så säljs det ut Gislaved Nordfrost 5 lite här och var, tillverkade 2008 (ev sista tillverkningsåret?). Hyggliga däck till bra priser, även om de kanske har legat på lager ett par år.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka