Köpråd:vill köpa bil med turbo för max 25000kr tips uppskattas!

Hej jag vill köpa en bil med turbo på minst 190hk org. bilar jag inte vill ha tips på är Saab, Volvo, Ford och Mazda! allt annat är mycket välkommet! ps! om ni har en Fiat Coupé eller känner någon som vill sälja sin Fiat Coupé 16VT eller 20VT för max 25000 tipsa den personen om mig!



Svar på inlägget: Köpråd:vill köpa bil med turbo för max 25000kr tips uppskattas!



Rover 220/620/820 620 är ganska vanliga. Vad är planen? En 620 tål inte att trimmas och köras lika hårt som en Volvo turbo, det är betydligt klenare motorer, men de har 200hk i original och är hyfsat rappa. Med enkla medel får du ut 220-230hk men sedan blir det dyrt. Mer än 260 är svårt, och dessutom klarar lådans differentiallager knappast av det även om det finns lager att köpa billigt.


Tror det ligger många sånna här trådar uppe redan så prova sök på forumet så hittar du nog ett svar. Men turbobil för 25 000:- 200sx? Dock inte 190hk org men lättrimmade..


http://www.blocket.se/stockholm/Rover_6 . 11&w=3 Drar S60 T5, polaren prova Är som en Honda Accord med 2liters fast du lägger till en Turbo


Om du skippar turbo kravet så får du lätt en 300 hästars BMW för dom pengarna.


Rover 220 på blocket nu. Snabbast för pengarna vågar jag säga.


av nån konstig slumpmässig anledning så blev det ändå så till slut att det blev en saab haha! men tack ändå för alla svar!


Supra MK3


Gör en mera specifik fråga gällande märke och modell. Använd även sökfunktionen, det finns massor av köpråd som kan passa. http://www.garaget.org/forum/misc.php?action=forumRules Läs även §9 Annonsering Låser härmed tråden. Mvh. Hamilton



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka