Råd / Köpråd kaross ruta pajad

Hej Toyota Celica 1994 fick höger kaross ruta sabbad, ngn som vet vart den kan finnas? eventuellt ngn annan bilmodell som har samma typ av ruta? rutan är ca65cm som längst och ca 40 cm hög och ser ut som på bilden fast till höger sida altså spegelvänt... vet nån hur man får lös rutan lättast vad behöver jag köpa? supervärmepistol? nå lösningsmedel av ngt slag? provade få bort resterna av rutan med värmepistol och spackelspade... gick väl ok om man inte har ngt emot att blöda... vart får jag tag på limmet som behövs för att fästa dit rutan? och vad heter det osv.. tar tacksamt emot vilken hjälp som kan erbjudas Mvh



Svar på inlägget: Råd / Köpråd kaross ruta pajad



det är en rätt vanlig bil så många bilskrotar har denna rutan, eller så beställer du en ny hos din lokala glasmästare man använder en speciell skärtråd eller en brytbladskniv för att ta loss rutor. limmet köper man hos glasmästaren för nån 100-lapp. lycka till.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka