Köpråd: Audi A4 TDI -08 med höga mil

Hittade denna bil på blocket: http://www.blocket.se/malmo/Valvardad_A . =2&w=3 För att vara så ny har den gått relativt långt dock enligt säljaren är det "pendlarmil". Känns som alla möjliga slitagedelar kan behöva bytas när den börjar närma sig 20k. Det är ju ändå en bra bil och det känns som den har många mil kvar att leva, får även känslan av att det går att pruta bort rätt mycket av priset på den här bilen? Vad säger ni? Undvik eller kan det vara en bra bil? Kollade upp den på bilregistret och den har haft 4 ägare vilket jag skulle tro är bilfirma+privatpers.+bilfirma+nuvarande. Många ägare på kort tid brukar ju betyda att det är något lurt. Efterlyser också generella betyg om dom nyare A4orna då jag inte haft möjlighet att provköra en ännu. Gillar skarpt devil eyesen och interiören. Sen är det alltid skönt med en stark diesel och med en 2.0 borde den inte vara död att köra för den delen heller.



Svar på inlägget: Köpråd: Audi A4 TDI -08 med höga mil



mycket trevliga bilar min a4 har gått 14000 och känns fortfarande som den vore nästan ny! ända som blivit bytt är ett hjullager oroa dig inte för milen men kan ju påpeka att kamremmen ska bytas vid 18000 mil och det är inte sådär jätte billigt


Kul att höra, på min bilskola har vi A3or med samma motor och dom är ju riktigt fina, var lite skeptisk till diesel först men nu är jag i princip förälskad. Lite tråkigt ljud på tomgången men det är sådant man får ta Jag ser att du har quattro på din, hur mycket landar din förbrukning på då? Ska höra mig för lite om den här bilen, tror den skulle bli galet snygg med svarta RS6 fälgar eller S5 fälgar. Svart på vitt har alltid varit snyggt.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka