Köpråd: Hyundai Accent - 99

Är i tankarna om att köpa en Hyundai Accent - 99 årsmodell. Är mest tänkt som en pendlarbil mellan bostad och arbete där sträckan innehåller stadskörning men till största del färd på motorväg (E4:n). Någon som vet om den är bra anpassad för motorväg eller om den varvar ihjäl sig då? Hur är kvaliteten i övrigt på denna bil? Lätt och få tag i delar om något skulle haverera? Är ganska okunnig om bilar då jag endast haft en tidigare bil, är övertygad om att intresset kommer öka nu när jag ska skaffa bil igen efter några år.



Svar på inlägget: Köpråd: Hyundai Accent - 99



Hyundai Accent och motorväg? Redan där skär det sig i mina ögon, det finns bilar som är betydligt bättre anpassade för uppgiften. Hyundai är dock ett etablerat märke i Sverige, delar och dylikt finns dock att få tag på hos närmsta återförsäljare!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka