Köpråd: 940 trimming, kritik på setup!

Tjena. Morfar kom här om dagen men ett jävligt bra erbjudande, de lät såhär: Om du bygger en 940/5 eller 740/5 som är över 220hks, samt att den håller för din körning (gillar och va på bredden samt köra på höga varv, rätt hårt med andra ord) så bjuder jag på en lackering, förarbete efterarbete allting. Regler; Motorn måste bytas ut på bilen (får köpa någon billig sen byta ut saker) Rätt bra deal va? Men nu till det tråkiga, min budget är inte stenhård! Men aja, här kommer min tanke på setup:B230FT 531 o VX3 Bosch 968 spridare Linjärt BTR @ 2,8 bar 3" LMM 3" Avgas TB-58 turbo (http://www.turbobandit.com/shop/?artnr= . ;cat_id=31) Chip från vikingchip då jag har härmat deras 250hk+ recept lite (http://www.vikingchip.com/040605.html) Tänkte ladda runt 1bar M90 växellåda Sinterkoppling + dubbelmassehjul Motorn har gått 17 000mil enbart. Kommer köpa saker som är i bra skick! Vad tror ni, är detta runt 250hk? Något ni skulle ändra på? Lägga till? Byta? ta bort? Vad tror ni kommer gå sönder först? Vad kommer inte hålla? Tänkte att jag köper en rutten 945 ltt och lägger i mina saker, vad är det mer jag behöver? Ny bränslepump? Större IC? Alu IC? Kommer bilen gå igenom Besiktningen med denna setup? Tacksam för svar, får lackering med kvitto föresten.



Svar på inlägget: Köpråd: 940 trimming, kritik på setup!



:(Ingen som har någon åsikt inom detta?


jag kan bara hjälpa dig med vad som inte kommer hålla bakaxel. ett tips är å ha några bakaxlar hemma om man gillar å åka brett dom går åt! sen är det alltid grejer som går sönder det gör det på alla bilar när man höjer prestandan.


Jo backaxeln är en klassiker! Ja ska förmodligen köpa en riktig senare när pengarna rullar


Gör en sökning, det finns extremt många bra recept att gå efter. 6§ Lyftning av trådar och innehållslösa inlägg Inlägg vars huvudsyfte är att lyfta en tråd är inte tillåtna. Innehållslösa inlägg som ej för diskussionen framåt är inte tillåtna. Som innehållslöst inkluderas t.ex. inlägg som "+1", "word", "hehe" med mera.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka