Mopedtråden

långt ifrån endast 15åringar som använder moppe ! tycker själv de är skit kul att köra moppe lite charmigt, även 125or är jävligt roligt !



Svar på inlägget: Mopedtråden



Finns ju en MC-tråd men mer än så blir det nog aldrig.. Garagets slogan borde vara, "kör va fan ni vill men snacka bara bil här"


majoriteten på moppar är under 17 år. Och totalt livsfarliga.


majoriteten ja ! men det ska väl inte minoriteten behöva lida för ? hehe tycker det hade varit bättre med en ålders gräns på forumet än att sätta en regel som förbjuder ett visst motorintresse


Jag anser mig inte vara livsfarlig. Kört 1200mil på moppe nu och har aldrig varit med om en olycka med någon annan ibland eller fart relaterad. Halkade på en is fläck en gång, that's it. Har många kompisar som också har en mogen körstil.


Ingen behöver ju lida. De är klart och kirrat på 1 minut http://www.google.se/#hl=sv&source= . fd9742b58e


Hur roligt tror du det skulle vara för min farsa att regga sig på ett mopedforum med moppe kåta 15åringar?


Hur roligt tror du det blir om Garaget blir invaderat av moppekåta 15-åringar? Finns tillräckligt många som det är..


därför tror jag mer på en ålders gräns


Mopeder är inget vi diskuterar i forumet enligt reglerna och absolut inte i Allmänt som är ämnat för just bilar. Låser och hänvisar trådskaparen till ett lämpligare forum. http://www.garaget.org/forum/misc.php?action=forumRules Mvh Hamilton



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka