[köpråd]HU och slutsteg ca 3 000 tillsamans.

Nu har man haft inbrott i bilen och dom tog slutsteget och stereon så nu måste nytt inhandlas. Tänkte lägga ungefär 3 000 på det tillsammans så dte är inga värsting grejer jag vill ha. Innan hade Hertz He4 och en kenwood KDC-4551UB har jag för mig att den heter. Har ett kitsystem som sitter i just nu, Hertz ESK165, så nånting som passar det? Jag funderar på en baslåda lite senare så jag är inne på ett 4 kanaligt så jag lägger 2 på kitsystemet och sen 2 kanaler på baslådan senare. Och om det inte blir något så kör jag bara alla kanaler på kitet. HUn vill jag ska ha USB och AUX. Nån som har något förslag? Gärna snabba svar då jag ska till landet på onsdag och då vill jag ha lite musik på vägen dit



Svar på inlägget: [köpråd]HU och slutsteg ca 3 000 tillsamans.



Hertz HE4 igen kanske? Och matchande CD....... Seastreams Garage i Kungsängen kan "öppna" en söndag om man hör av sig. (snetider händer hela tiden) Pierre (tel.nr finns på hemsidan)


Ja jag funderar faktiskt på samma, vore egentligen lättast. Bara sätta upp det och koppla in. Och jag var nöjd med det också. Är det bara Alpine du har i Stereo? billigaste var 2 000 och det kändes lite mycket.


Ja, bara Alpine, jag har inte allt i webshopen. Kalla det "sommarspecial i panik", jag drar på semester vid lunch imorgon måndag, så det är snabba ryck som gäller! Pierre


Stereo kan jag nog hitta nån annanstans sånafall men steget sånafall, men jag har ej tillgång till bil idag Imorgon på förmiddagen, alltså innan du går på semster går det? EDIT: Är denna nånting att ha? pioneer deh 6300sd http://www.netonnet.se/art/bil-och-bat/ . 325.4686/# Eftersom den har 3 x RCA-lågnivåutgångar, innebär det att man kan ha 3 st slutsteg inkopplat på den om man nu vill? Eller kanske värt att ta den undre pioneerdeh 4300ub: http://www.netonnet.se/art/bil-och-bat/ . 110.4686/# vilken är egentligen mest värd? Inte så mycket som skiljer men onödiga att köpa den dyrare om man egentligen inte får något extra för det.


Jepp! Pierre


Jag hör av mig sånafall om jag fått tillbaka bilen. Om jag inte ringer före 10 så kan jag tyvär inte komma


OK!


Stämmer bra det.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka