Vågar man köpa en nissan 200sx? (köpråd)

Hej! Har ångest över vilken bil jag ska köpa till artonårsagen så himmla sugen på en 200sx men undrar hur det står till igentligen med deras vevlager har bara hört att lagrerna är för små, rasar osv Stämmer detta? vågarna man lägga sina sparade pengar på artonårsbilen på denna? Uppstår det bara problem vid seriöst trimmning? valdigt tacksam för svar! MVH Markus Online



Svar på inlägget: Vågar man köpa en nissan 200sx? (köpråd)



Skriv gärna vilken årsmodell av 200SX din fråga gäller, eller ange budget.


finns alltid fina exemplar alla vill sätta tänderna i istället för dem söndertrimmade, slutkörda busarna. men dem kostar ju lite mer såklart och är svårare att få tag i, men visst om du hittar en som gått få mil, fullservad, fint skick och ägs av en som inte heter jocke med Monster-energy keps så varför inte?


Tyvärr är vevlagerras på nissan 200sx övedrivet. Vevlagrerna rasar inte för att de är underdimensionerade utan pga för lite oljetrågs volym ( endast 3.5l olja). Sedan rasar det för många eftersom de höjer tubos laddtryck utan att montera ditt oljekylare = varmare olja och mer benägen för ras. Om du vill köpa en 200sx i bra skick så ska du undvika trimmad / busskörda 200sx då de brukar vara rätt slut. Köp en som är helt original som inte har varit trimmad, sedan vet du vad du har om du bestämmer dig för att trimma den. Hör av dig om du behöver tips och råd , har några stycken....


Ledsen, kunde inte låta bli. Men fick ett gott skratt! "Jo, Busskörda 200SX som gått i linjetrafik kan vara lite slitna..."



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka