Köpråd: Ford focus 1.6, -04a, billig familje bil?

Jag ska snart köpa min första bil och jag har tittat på en ford focus 1.6 flexifuel, en -04:a eller -05:a. Jag behöver en rymlig familjebil som är billig i drift. Vad ska jag tänka på, kan forden vara en bra första bil? Jag har 2 barn o en fru plus packning som ska få plats och budgeten ligger på 50.000. Är det någon som har ett bättre förslag så skriv gärna det!



Svar på inlägget: Köpråd: Ford focus 1.6, -04a, billig familje bil?



Kolla över servicebok, ännu bättre ifall kontroll av kaross och lack gjort = Rostskyddsgaranti emot igenom rostning Vanligaste felet är att bakluckan inte går att öppna, bara byte knapp så funkar det igen Dock lär du inte hitta en Focus av den årsmodellen i den prisklassen.. http://www.blocket.se/stockholm/Ford_Fo . 11&w=1 Diverse fel på dem..tycker det är de trevligaste av Focus, om man inte räknar med 07an och uppåt då



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka