Köpråd Skåpbil.

Hej! Jag är ute efter en skåpbil som man kan åka 3 personer i, utöver det så önskar jag att den klarar en maxlast på 800-1100kg. Bränslet ska vara disel. Jag har själv kollat på Mercedes Vito, Mercedes Sprinter,Citroën Jumpy, VW Transporter, Ford Transit, Opel Vivaro, Renault Trafic etc. Men när jag skriver in deras regnr på Vägverkets hemsida så står det alltid max 1 eller 2 passagerare, även fast det kan se ut som att sätet fram är utformat för 3 personer. Jag har en budget på 20-30k och undrar om ni tycker någon av ovanstående sticker ut som en lite bättre bil en de övriga. PS. jag har B-körkort, blir det något krux ifall jag vill köra en LB-reggad skåpbil?



Svar på inlägget: Köpråd Skåpbil.



... men om det står 2 passagerare så räknas ju dem utöver föraren, alltså 3 st totalt...


ja- såklart dumma mej


Gällande bilmodellerna så har jag bara erfarenhet av Citroën Jumpy och jag gillade den. Hade största dieseln med manuell låda och den gjorde sitt jobb, satt gött i den gjorde man också. Tråkig inredning dock, men det är ju en arbetsbil så man kan väl inte kräva för mycket heller.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka