Köpråd: Ford Mustang GT 05 eller Porsche Carrera 996 98

Tjena! Jag ska köpa en ny bil och bilarna det står mellan är Mustang GT 05 och Porsche Carrera 996. Dom är lika snabba 0-60. Forden är lite snyggare och låter lite najsigare. Men Porschen är en porsche. Vilken är billigast att äga? Dom kostar ungefär lika mycket i inköp. Vilken är snabbast på 1/4 mile? Vilken är den största tjejmagneten? Sen lär jag ju tröttna på kraften i bilarna också så finns det möjligheter att trimma porschen? Tack på förhand!



Svar på inlägget: Köpråd: Ford Mustang GT 05 eller Porsche Carrera 996 98



Jag skulle köpt Forden. Billigare att laga, trimma, serva och försäkra. Låter bättre, ser bättre ut (särskilt cabben) och känns mer ovanlig än Porschen. Tror även att man har roligare i Forden.


Det är ju två ganska olika bilar, men jag tror att mussen är roligare, iaf jävligt mycket billigare att vässa. http://www.jegs.com/c/Mustang-Ford-Raci . 9/10002/-1 ta en titt så förstår du varför det är ballare med en mustang.


Jag förstår att man kan lockas till porsche, men när man väl testkört båda så inser man att mustangen är bättre på många sätt! + Går att få en musse äckligt snygg på sätt som inte äter din plånbok.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka