Köpråd! Sportig kombi.

Hej! Jo det är så att jag är på jakt efter en ny bil, då jag endast ägt en bil så tänkte jag höra om det är någon som kan rekommendera något! Hade tänkt mig en sportcombi, har titta mycker på Audi A4 avanterna men jag skulle vilja ha lite mer power än 2.0 T motorerna, framför allt mer vrid.. Vet att dom har en modell med en 3.2 liters v6a men dom är jätte ovanliga, inte ofta man hittar annonser på dom! Eller finns det bättre sportcombis för samma peng (inte Saab)? kostar Audi mer än det smakar? Tacksam som fan om någon kan tipsa lite ! Kan tillägga att bilen ska vara 04 och frammåt, och kosta högst 180 lax! :p MVH Anders



Svar på inlägget: Köpråd! Sportig kombi.



Audi, sportig? Snarare trög och sävlig sedan kan det vara en positivt eller negativ sak beroende på vad du skall ha bilen till, men söker du en sportig (Och därmed rolig?) bil och inte en lugn långfärdsvagn är A4 fel val. Titta på en 3-serie Touring istället, brukar allmänt anses som ursprunget för en liten och sportig livstidsbil. Annars finns Mercedes C-klass och Lexus IS Sportcross med, mycket mer tillbakalutade än en BMW men ändå inte som en Audi. Volvo V50 är även den ett alternativ, lite mer inspirerande än Audi men när du summerar allt är Audi trots allt mer bil för pengarna i slutändan så jag hade valt en sådan över V50. Men för 180´ får du en riktigt fin 330i av sen årgång eller kanske till och med en tidig 325i E91?


Nejfan ska bara ha bilen som bruksbil, och jag åker inte så långa sträckor så det gör inget om den drar lite extra soppa! Och jag är lite gasglad och vill ha något med lite power i Och kombi är iofs inget måste heller, var mest för att jag tycker audi avanterna är galet snygga! Tycker inte BMWs kombi modeller är riktigt lika snygga, inte original iaf men med sänknings sats och slänga på fina rims så kanske dom blir hetare Men tack somfan för svar, ska kolla upp dom där!


Accord type-s med 2.4 och lite lull-lull kanske? Den nyare än -07 är ju snyggare än den äldre som jag har. (04) Fantastiska vägvagnar om än inga grymma räsers, och när den extremt långslagiga 2.4an snurrar med 7500rpm på vtec så är det mysigt att veta att kolvhastigheten är lite högre än på en F1.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka