Köpråd: Billig bensinsnål första bil?

Strax över 0.7L/mil på pappret, men det gör de flesta av de andra modeller du tittat på med. Skall du ner till en halv liter per mil i praktiken med dina krav vet jag faktiskt inte vilken bensindriven småbil du skall köpa. BMWn hade jag personligen sett som ett bra alternativ, då den bygger på den större 3-serien är den krocksäker och stabil att köra åtminstone jämfört med övriga i det här sällskapet. Det hade jag värderat högt! Edit: 0.77L/mil var det mycket riktigt som Evildan skrev, ber om ursäkt hade för mig det var 0.72-0.74L/mil någonstans.



Svar på inlägget: Köpråd: Billig bensinsnål första bil?



Suzuki Alto. Haha


haha 0.3-0.4l/mil ska du inte köra med bilen då elr? låter mer som du vill ha en moped?


nissan micra kanske..


BMW 316i 102hk compact -94 -99 enligt BMW:Blandad 0.77 Landsväg 0.59 Stadskörning 1.08 Som Rquired skriver, ungefär samma förbrukningssiffror som resten utav det ovan nämnda sällskapet. Håller helt med om att det är en trevlig liten bil med för bilstorleken mycket bra säkerhet och komfort, ofta bättre än andra bilar i samma storlek. finns ju annars: swift, alto, punto, alla drar runt 0.5 men jag skulle nog hellre krocka i en uppblött banankartong med trasigt lock än i någon utav dom.


kollat lite på en Wv Polo med, funderar just nu på dessa 3, Honda civic, Golf eller Polo, tycker ni jag ska nån av dessa så fort en bra dyker upp?



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka