Köpråd Volvo C30 T5- Vad ska man tänka på?

Hej! Är ute efter en C30 till mig och min flickvän. (Ja, spec en C30 då designen tilltalar oss båda) jag har kört massor med C30 tidigare, då vi har flera av dem i vagnsparken på mitt jobb. Är det något spec man skall kolla efter vid ett ev begköp? Tittar nu mot en med T5 motorn, några spec svagheter, några ljud man skall lyssna efter osv? Denna bil kommer vara omkring årsmod 07-08, antagligen 07 då de ligger runt min budget. Max 5000 mil. Har någon några interntips el liknande på ev svagheter? Hört mycket gott om bilarna, efter årsmodell 2007 iaf. RTI, taklucka, elstolar, keyless osv finns på bilen jag är intresserad av, samt att det är en manuell låda.. några svagheter? Fullservad, ej chippad eller något annat otyg.. Är inte grön på volvobilar, men tänkte kika om de fanns någon med lite mer kunskaper Tjolahej!



Svar på inlägget: Köpråd Volvo C30 T5- Vad ska man tänka på?



ingen som har något att säga?


Nåja, jag hittade mig en pärla iaf... En enda sak kan man ju tillägga.. kolla upp om make-up spegeln på pass sidan är hel... Min var det inte, väldigt vanligt konstruktionsfel, passagerarstolen trycks emot solskyddet och spegeln knäcks.. Säkert inte helt gratis att repa.. Annars har jag inte fått några negativa omdömen om C30'n rent maskinellt osv... Jävla fin bil



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka