"Köpråd" Volvo 760 turbodiesel

Har blivit erbjuden en 760 td.. Det jag vill veta är vad jag ska kolla upp på den och vad ska man se upp för?? Det jag vet nu är "bra att veta - rost" på trösklar och sånt men det bryr jag mig mindre om just nu och den drar/läcker tydligen lite olja.. känns inte heller som någon större grej.. men är det nått annat jag bör se upp med som sagt? bra tips på vad jag ska kolla upp vore med andra ord rätt najs!!



Svar på inlägget: "Köpråd" Volvo 760 turbodiesel



Prova att inte glöda tiden ut och starta nästan med en gång. Går den inte igång efter lite övertalning vet du vad som väntar dig till vintern. Att den drar lite olja är väl lungt. Fast är den för sliten i maskin så är det inte kul. Automat? Mil?


Okok.. kan dock bli lite svårt då den kommer vara varmkörd när jag kommer fram till överänskommen plats.. nej manuel låda och runda slängar 28-33k minns ej exakt tyvärr



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka