Köpråd: Ford Mndeo st220

Goddagens alla! har en liten fråga. ska köpa ny bil och tittar runt lite på olika bilar och har hittat en ford mondeo st220 kombi och undrar hur dem är? är det bra kavlié i bilen eller är det skit ? hur är körglädjen i bilen? bilen som jag har kollat på har gått 19 000 mil och han ska ha 38k 2004 års modell med en v6 på 226 kusar:) ny bytt kammrem besiktigad mm. jätte fin i lacken med och inredningen är jätte fin! Tack på förhand MVH: HuggZtarr.



Svar på inlägget: Köpråd: Ford Mndeo st220



Kolla rost i falskanter på dörrar,huv å baklucka och att serviceboken har lackstämpelat varje år tills nu, annars kan det bli dyrt att åtgärda på verkstad om det är rostigt, annars pröjsar Ford ifall det skulle komma rost senare.. Lyssna på motorn så den inte knackar/missljuder vid gaspådrag- Lagerras=skitdyrt.. Annars skön kombi-bil för lite pengar om man klarar sej utan turbo..


Hej, finns ingen kamrem på en ST220. Det är kedja. Tycker det är ett helt ok pris på en sån! fick 84000:- för 2 veckor sen för en -04 på 9200 mil. 6-växlad... Riktigt kul bil Håller jämna steg med volvo 855 T5R som jämförelse original då...



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka