Köpråd: Liten snabb

Tjena! Vill gärna ha köpråd då jag ska köpa ny bil och jag behöver något snabbt och litet. Prisklass 20.000-30.000 Vill gärna ha en 150+ i den då man ska hänga med dem andra polarna! Skriv gärna ner lite förslag, och givetvist fråga om det är något ni undrar.



Svar på inlägget: Köpråd: Liten snabb



Såg någon Rover 220T till salu. Snabbast för pengarna.


Vart bor du? Min Rover 220 turbo är till salu. nog det snabbaste i den prisklassen.


Ge mig!


Bara att komma och köpa Jag måste skaffa större bil nu, så det innebär att den ryker tyvärr.


Vad ska du ha?


24 000 tänkte jag. Mer intresserad så PM, så vi inte stör i tråden för mycket.


Jag tror Peggan hittat sin bil.


Är väldigt sugen på den. En bit o åka för att hämta den, får fundera över det. Kom med fler förslag!


Instämmer!






Peugeot 205 GTI? Bra kvick både rakt fram och när vägen svänger, en fin sådan hittar du strax över 10.000:- och du har du lika mycket till att lägga på saker som gör bilen ännu roligare. Inte den mest krocksäkra bilen, inte den mest driftsäkra bilen, men det är svårt att hitta mer körglädje för pengarna.


S/v40 T4?


Tack för svaren!


Honda CRX 124hp eller VTEC på 150hp...båda väger strax över 900kg och gör 0-100 på låga 7sekunder orginal och toppar en bra bit över 200 om man vågar det :-) annars så var ju rovern ett udda och roligt tips...men tror inte den tar Hondan när det kommer till ren körglädje och bus


Hondan är definitivt mer bus, och det är lättare att hitta delar om man är lat. Rovern är ganska framtung och inget varvmonster. Å andra sidan snackar vi 200hk i en skokartong med 230 lättillgängligt. Då finns det inget som kommer i närheten av den i prisklassen. Original 0-100 på 6.2-6.5. Vilken bil gjorde det 93-94?


Caromania Rovern är absolut snabbare och om det lät som jag var negativ om Rovern så nej det var jag inte tvärtom ett väldigt coolt udda val av bil men gav mitt tips så det blir mer valmöjligheter.


Gör en mera specifik fråga gällande märke och modell. Använd även sökfunktionen, det finns massor av köpråd som kan passa. http://www.garaget.org/forum/misc.php?action=forumRules Låser härmed tråden. Mvh. Hamilton



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka