Köpråd Chrysler Grand Voyager 05

Funderar starkt på att köpa en Chrysler Grand Voyager från 2005. Har inte tittat på bilen än men den har gått 17300 mil enligt annonsen och bilfirman vill ha 69000 för den. Tycker det känns billigt!? Nån som har tips på vad jag ska titta efter? Mång varnar för just denna modell, växellåda mm..



Svar på inlägget: Köpråd Chrysler Grand Voyager 05



Tjena, Hade inte köpt en som rullat över 14 000 mil max, om den inte är riktigt bra servad. Inga kända fel, motorn har alltid varit bra sedan början av 90-talet, det som retade konsumenter under 90-talet var automatlådan, men den är myyyyyycket bättre sedan 2001 - och framåt, absolut inget att klaga på. Lite el-fel lär väl förekomma efter ett tag om det inte redan finns, kanske el-dörrar, baklucka osv. som krånglar lite, sedan är interiörn inte världens mest bekväma med tanke å stow-n-go (om ni inriktar er på det), panelen känns också lite plastig vilket Chrysler själva erkänner, äldre modeller (3:e generation 96-00 hade bättre kvalité). På Senare tid (från och med 2012 - och framåt så kommer dock interiörn ändras om till samma goda kvalité ) Antar att ni tittar på 3,3 litern eftersom det är den EU-sålda = "Grand Voyager" och inte Town & Country? Den har 3,8 liters på 220 hk. Hittar ni någon Town & Country så är det också att föredra, mer lyx då den är import och monterad i USA. Jag tror allt som allt att ni gör ett bra bilköp, men titta vidare lite och försök gärna hitta en USA-import, ta då även carfax.se på den innan ev. köp.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka