Köpråd opel signum 2.0t eller 3.2 v6

jag hade inget och göra sätt kollade lite på bilar på blocket, då såg jag opel signum 2.0t o 3.2 v6 för nästa inga pengar alls. så undrar jag lite om hur är de där bilarna? bortsett från att de rostar som fan(ursäktar mitt språk) hur är med kvalitet,drift och delar? är de bra grejer som sitter på? dvs motorer och sån grejer.. dyr att laga? opel signum= som alla andra opel? rost? 2.0t är inte de saab motorn? 3.2 är bättre? en opel signum som har gått under 20.000 mil och från 2003 kostar från 30.000:- de är fan billigt de måste finnas några anledning till varför de är billiga som de är? bombar med tips o råd mvh _lee_



Svar på inlägget: Köpråd opel signum 2.0t eller 3.2 v6



Opel Signum är samma bil som Vectran fast med kortad bakdel, till och med samma axelavstånd. Och där är bra med plats i kupén. 2.0T sitter även i SAAB, men är en Opel motor. Kvalité i övrigt vet jag inte så mycket om Edit: Brorsan hade en Vectra 2.0T -04, där läckte nån packbox mellan motor och låda, det skulle tydligen kosta 13.000 att fixa på verkstad.


herrren 13lax för att fixa?


Ja, sanslöst dyrt.. Det måste nog ta väldigt lång tid att göra för det priset.


13papp för att dela motor och låda lät riktigt billigt. Spring in till Opelhandlaren och fråga vad som är problem med dem?


är de fler som har vet nåt mer om 2.0t och 3.2 v6 som sitter på de här bilarna och på opel överhuvudtaget? hur bra är de? några konstigheter som man bör aktar sig mer än packbox?


Hel rätt! Frågade brorsasn igen för säkerhetsskull, det var inte 13 det kostade....Det var 23 tusen!! snuskigt dyrt i mina öron.


23lax? men beror de på årsmodell och sån? har saab 2.0t likadan problem?


Vet inte faktiskt, men SAAB borde ha samma problem om dom använder samma växellådor. Fast dem kanske använder olika packboxar iom att saabarna skruvas ihop i Sverige och Opel i Tyskland? Inte en aning faktiskt.


nån som har några tips o råd om 3.2 v6 då?






köp en opel omega 02, får du ju rwd:) 2.6 sport


2.6 v6? hur bra e de?rost?kvalitet?


har faktiskt inte hört så mkt om rost från de bilarna, men kvaliteten på en omega e ju bra, alla som säger att opel e dåligt så har de antagligen inte provat eller haft en själv.. alla bilar går sönder. men åk iväg o provkör, några bilar omegor o signum så får du får du ju en egen uppskattning:) ska du ut ikväll*? isf ses vi sen:)


Omegorna rostar, som fan. Har haft en Omega B. Visst blev det något bättre på senare modeller men ändå dåligt. Signum rostar inte alls lika mycket


Sorry för trådlyft men måste bara påpeka trådskaparens snack om rost... Vectra och Signum karossen vi snackar om rostar knappt alls!! Helgalvade så du måste snacka i nattmössan..... Försök hitta en på blocket som har rost.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka