En del frågor // bil råd :)

Tjena, som sagt är jag på jakt efter en ny bil! Hittade inte andra trådar som var lämpliga och hade svar åt mig. hade en 850 t5 innan och trivdes bra med den, funderat på att skaffa en ny! Vill ha en rolig bil med bra drag i gärna trim vänlig, har klen ekonomi så ska försöka hålla mig nere på 30-50,000 sen hade jag tänkt projecta lite med bilen måste bara hitta något kul först. hade varit grymt bra om ni har några bra förslag!! /// mvh )



Svar på inlägget: En del frågor // bil råd :)



Som du säkert såg blev din förra tråd låst, jag tror inte heller denna är tillräckligt specifik. Om inget annat tror jag du bör ändra rubriken till "Köpråd: Volvo 850 T5 eller ev. liknande". Spontana exempel: Audi A4, Saab 9-3, Saab 9-5. Är rätt förtjust i min egen bil, BMW 328i. Billig i drift och underhåll och riktigt rolig, visst generellt är sugmotorer inte trimvänliga men just 28i är strypt original och därför finns det en del att göra på den. Sedan drar en original 328i (193hp) en 850 T5-R (240hp) så den är inte trött varken original eller trimmad... Men de tre turbobilarna jag nämnde först är mer klassiskt trimvänliga bilar, jag hade dock personligen undvikit 9-3 då denna dels har riktigt dålig våghållning original och framvagnen har stora problem att få ner kraften. Visst det går att mildra problemen, men det är självklart inte gratis och en 9000 eller 9-5 är nog ett bättre Saab-köp.


Jo bmw e helt klart roliga bilar! men är lite smått förälskad i 850 t5, saabarna går fint också men som du säger... vägreppet och inte allt för bra rykten om växellådan vad jag hört! är ju ny här på forumet men måste säga att jag är riktigt impad av bilarna jag ser här, riktigt roligt! men som sagt e ny här och vet inte hur man ska lägga upp en schyst forum tråd! har varit inne väldigt mycket på bmw men bara hittat slitna tråkiga bilar eller bilar som varit utom min prisklass, men det är ju kul med bakhjlus drivet men jag tackar och bockar för tipsen, gillas!


För 30-50 tusen skulle jag leta ett tag efter en E36 328i, gärna så sen årsmodell som möjligt. Leta länge nog så hittar du en som inte är helt sönderkörd. Gärna svensksåld och få ägare. Sugmotor är mysigt - men kom ihåg att det är inte alls lika trimvänligt som en turbobil. Vill du plöja ner en del cash på trim bör du skaffa turbobil, utan tvekan. Om du inte ska lägga ner JÄTTEMYCKET, då kan du skaffa sugis



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka