Köpråd: Subaru Gt

En som är mappad, går det att använda för brukskörning? Mvh



Svar på inlägget: Köpråd: Subaru Gt



UPDATÈ, läs första inlägg mina vänner


varför skulle det inte det? man kan ju ha en på 400hk eller 500hk till vardags med om man vill bara man sköter och servar den därefter.


Japp du kan använda även en mappad bil för brukskörning. Jag skulle kalla en mappning för optimering av databoxen. Min har jag fått ner till 0,89 från Örebro till Göteborg med dålig koppling (inga höga varv eller laddtryck). Är den bilen du ska titta på regelbundet servad borde den vara ok, beror på körstil mm. Svårt att riktigt testa lådan, synkringarna brukar slitas ut. Lyssna efter allmäna oljud vid belastning och motorbroms. Kopplingen märker du om den är slut genom att ligga på 4an eller 5an och ge fullt, slirar det är kopplingen slut. I övrigt är det rost i skärmkanter bak standard.. Försäkring? Hmm det borde på massor av saker. Från 4000 och uppåt. Betalar ca 10k om året på min, står på mig själv boendes i Göteborg.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka