Köpråd: Halvljus till Saab 93 SportSedan 2.0t -03

Mitt högra halvljus har slutat att fungera och nu undrar jag vad det är för sorts lampa som man ska köpa? Har sett lite här och var på nätet att H7 ska passa, men sen är det ju lite olika watt-antal också om inte jag sett fel? En vän till mig sa att bilen hade projektorlampor/ljus och att man inte kan köpa vilka som helst. Vore oerhört tacksam om någon som kan sin sak kunde säga exakt vilken som kommer passa. Om möjligt skulle jag gärna vilja ha tips på lampor som ger ett blåaktigt ljus, så det liknar Xenon-ljus så att säga. Tack på förhand!



Svar på inlägget: Köpråd: Halvljus till Saab 93 SportSedan 2.0t -03



i projektorlamporna är vad ja vet alla fall vanliga lampor. har aldrig hört talas om att det skulle vara speciella lampor till de. realcar har lampor med xenon look mvh



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka