Köpråd bästa kombin 70tkr

Hej, Ska köpa den första bilen nu. Det ska bli en kombi som vi inte ska köra allt för mycket utan mer på semestrar och för storhandling och turer till stugan. Vi räckar med ca 500 mil per år...? Vi vill inte ha någon storkombi som V70 utan hellre som V50 i storlek. Maxpris är 80 000 men gärna mer åt 65 000. Vi började kolla på Peugeot 307 SW 2.0 och Renault Megane Phas 1.6 Touring. Men har fått kommentarer om att man inte ska köpa franskt... Vi behöver lite konkreta råd om detta då vi går in i bilvärlden med väldigt lite kunskap. Tack! Mvh /Erika



Svar på inlägget: Köpråd bästa kombin 70tkr



Tack för tipset! Hur långt har en lågmilare kört enligt dig?


Skulle hellre välja en tysk En sån här passat skulle passa http://www.blocket.se/stockholm/Volkswa . 14&w=3 Finns även Audi Avant A4 och Bmw som alternativa kombi bilar.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka