Köpråd: Volvo V70 D5 eller BMW 320d?

Utan att gå in på några som helst detaljer om bilarnas storlek, utrustning, etc. utan om man bara ser till köregenskaper. Volvo V70 D5 eller BWM 320d Touring? Årsmodell 2010 eller 2011.



Svar på inlägget: Köpråd: Volvo V70 D5 eller BMW 320d?



Hade nog valt bmw men helst en 330d men då kostar den ganska mkt mer också..


Om man tar följande exempel? 1. http://www.bytbil.com/bilar/bmw/320/mvx . EAACeAA__! 2. http://www.bytbil.com/bilar/bmw/320/uv5 . EAACeAA__! 3. http://www.bytbil.com/bilar/volvo/v70/v . AhhqAAAA_! 4. http://www.bytbil.com/bilar/volvo/v70/2 . cQAAJ4AA_!


Antingen den svarta 320 eller volvon med R-design paketet men nu när jag sett bilderna så blev de ett lite svårare val haha provkör båda o känn efter


Säger som Severin; svårt val mellan dom två.. provkör o känn efter


Är två helt skilda bilar. 320d- liten och rolig, V70 D5- Stor och tråkig


Tråkig på viket sätt? Utseendemässigt eller köregenskaper?


Hej! Som bilar är det gigantiska skillnader. Jag har haft en e91, dvs kombi BMW 3.serie Om man bara tittar på köregenskaper, kvalité i material eller bara hur det låter och känns när man stänger en dörr i en BMW så är det överlägset en Volvo alla dagar i veckan. Min tjej har en v70 som tjänstebil, senaste karossen, kan inte vad det är för extrautrustning men den känns billig och dålig, ratten känns sladdrig, materialet på inredningen, växellådan etc känns inte helt genuint. BMW har en pigg motor och drar riktigt lite 0,45 om man inte trycker på för hårt. Ett måste är dock att kasta bort de Run Flat hjul som kommer med BMW, dom sabbar körupplevelsen, spåriga och onödigt hårda (även på 16,17 tum) BMW´s diesel kan också med lätthet trimmas för ytterligare hästkrafter. Men i slutändan så ska du avgöra genom att testa dom båda bilarna. Jag funderar själv på att införskaffa en just 320d som andrabil pga den billiga milkostnaden. BMW är kända för att leverera körupplevelser! Volvo V70 är känd för att framrutan spricker hela tiden ;-) Lycka till med bilköpet!


Du bad oss enbara kommentera köregenskaperna och då blir det enkelt, Volvo V70 är uttråkig att köra på alla vis och BMW 3-serie är istället en rätt duktig "driver´s machine".


Köpte en BMW 325D Touring -08 automat (197hk 400 Nm). Valde mellan V70 och BMW. Idag kan jag med lätthet känna att jag gjorde helt rätt val, är verkligen TOPPEN nöjd, underbar bil att köra, fina vägegenskaper, väghållningen är avsevärt bättre än V70. Ärligt, är inte V70 också en av sveriges tråkigaste bilar?, när jag gick på Volvos beganattorg så kändes det som att gå på ICA MAxi parkeringen... Så om inte storleken har betydelse denna gång, BMW.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka