Köpråd:motorblock

vill höra vad ni säger/tycker om detta beställde ett färdigt motorblock till min 850 T5. Block B5234T borrat till 81,39 samt Smidda kolvar + H-profil vevstakar. kom hem i dag och skulle öppna och kolla och till min förvåning så är det BARA kolvar vevstakar motorblocket. jag tänkte nämligen så här när jag läste färdigt motorblock då tänkte jag var bra då är ju allt klart så jag bara kan börja montera toppen och allt sånt där. jag trodde ju allt satt på plats. så att säga nu till min fråga. är det jag som har fattat det hela totalt fel lr?? hoppas det kom i rätt forumsdel och ni förstår vad jag menar MVH



Svar på inlägget: Köpråd:motorblock



Färdigt motorblock är färdigt motorblock. Annat ord man brukar använda är komplett bottendel, dvs allt utom topp. Men stod det inget om att allt skulle vara monterat så har firman/personen ingen skyldighet ang. monteringen. Däremot kan jag rekommendera att du kollar upp rundheten på storändan på vevstakarna, så de verkligen är 100% runda, så du inte behöver göra som jag, göra om allt från början efter 200 mil.


Jag skulle säga att du blev huzzlad. kan ju lika gärna vara missförstånd vad vet jag. pratade du med säljaren någonting?


har du länk till firman du beställde av? skicka gärna mail/pm, så du inte behöver göra det offenligt.....


yes sidan har jag plus mailen ska jag skicka dom till dig kenth88 lr hur tänkte du?


länka firman till mig, du skall inte hänga ut någon... vill bara läsa rena faktan på din beställning. många ggr är det bara ett missförstånd sins emellan vad som beställts och levererats.


okej mailen samt sidan kommer i ett PM till dig


tack för pm... tyvärr har du fått det du beställt... men jag tycker att det var ett bra pris... det är inte något skit du fått. visst kräver det några timmars montering, men då vet du vad du har gjort. du skall vara glad att detta inte monteras av en klåpare. kolla upp alla värden och montera med omsorg, så är du redo för gatan:)


okej men du förstår samtidigt hur jag menar med det hela? för jag räkna lite när jag fått hem det och kom fram till att blocket jag köpte från dom kommer kosta mig CA 22-23 att kunna köra med medans mitt gamla kommer kosta mig CA 18-19K att fixa upp skicka ett mail till dom om man kunna skicka tillbaka lr inte se vad dom svarar TACK för hjälpe med tyvär så kan det varit jag som fattat det hela fel:(


Vilken är firman? För nu verkar det ju som TS har fått det han betalat för och jag är nyfiken "skicka pm gärna" //skane






behåll allt och gör något gott av det..som det verkar så kan du skruva. bygger man en motor själv, så vet man vad man har:)


jag har aldrig byggt en motor har bara byt men tänkte det var på tiden att prova om jag behåller denna kommer jag lämna in den för viktning/balansering så kommer jag nog kolla vad dom tar för att montera kolvar/stakar med så det blir rätt till 100%


vill att du gör detta på eget sätt, för det är inte skit du köpt.. hör med min son : http://www.garaget.org/MrCarfreak om han kan ge dig vissa vinkar hur du skall lyckas... hoppas att han bara har tiden:)


okej okej får kanske ta mig en funderare då:)


skrev å fråga om man kunna skicka tillbaka samt få pengar tillbaka får till svar:Hej Vi har levererat dom delarna du beställt,bygg vidare så får du en bra motor dåligt kundbemötande i mitt tycke alla fall har ju varit med om bättre i såna här situationer om man säger så:)



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka