köpråd Bmw 740 e38

tjena jag är skit sugen på att köpa en bmw 740 e38 och skulle bara höra av någon som har en är dom dyra att äga? dricker dom mycke soppa ? är det bra bilar att äga?



Svar på inlägget: köpråd Bmw 740 e38



Nu har jag ingen E38 men fördelen med modellen är att den är (för att vara en lyxbil) relativt enkelt uppbyggd till skillnad från tex. Audi A8 med aluminiumkaross där en sekunds ovarsamhet när man backar ut från uppfarten kan kosta mer än bilen är värd att reparera. Men en lyxbil är aldrig billig att driva, köp en rätt enkelt utrustad 728i så kommer du undan billigt då E38 som sagt är en stabil grund men med lite utrustning och en V8 kostar det mer; Men eftersom du funderar på en 7-serie antar jag att du ändå tänkt att "bilar är dyra att äga, då kan jag lika gärna lägga upp lite till och få drömbilen"?. En E38 är en underbar bil att köra och äga, och även relativt bensinsnåla även om du får räkna med minst 1.1 kanske så mycket som 1.3L/milen för en med V8. Det är vad en gammal, vanlig Volvo kan dricka men samtidigt ingen låg siffra när bensinen kostar 15kr/liter. På www.autopower.se finns en flik som kallas "begagnatguiden" och under denna flik en som heter "E38". Där har du en bra beskrivning på vad du bör hålla utkik efter!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka