Köpråd : VAG Bil Max 20.000

Hej Detta är en gammal tråd som jag har ändrat på för att spara onödigt med trådar. En bra första bil för max runt 20tusen kan gå över några lappar också men helst under Denna inlägg var om en Gammal Audi 100 automatare som jag har lagt på is nu! Men Nu vill jag har tips på en bra VAG bil Gärna kommentare också varför just denna bil Glad påskhelg! //Willeboat



Svar på inlägget: Köpråd : VAG Bil Max 20.000



Det är en bra bil me, vill du köra automat som första bil ? annars är det nog en toppen brukis. Nepp inte lönt att trimma om du inte ska lägga väldigt mycket pengar ... du kan byta avgas,chippa,sportluftfilter mm men de ger inte direkt någotn effekt, ska du ha ut lite effekt är det andra kammar porta plana toppen vikta hela motorn mm och allt detta kostar tyvär väldigt mycket pengar. En sak på en icke turbo bil som är possetivt är att det finns en sak mindre som kan gå sönder.


Tack mannen! Det enda jag undrar är hur efter lådan är? Vill ej ha en trög automat som min moppe har som ex.p. Men det är ju en ball bil helt klart! Och jag känner säljarn bra osv. Bara den där automatlådan som får en att tveka annars så är det taget:cool:


Du behöver nog inte oroa dig över att den ska gå sönder bara sköta den med oljebyten mm .... sen om den är seg eller inte är nog mer upp till dig att prova och se vad du tycker, själv skulle jag aldrig köpt en automat om det inte är en jänkare, detta utav den enkla anledningen att jag inte tycker det passar i någon annan bil samt att jag tycker de är lite läskigt att köra automat när det ligger en lite mindre rova under huven känns som man har väldigt lite kontroll. Men detta är ju endast min personliga uppfattning, så tycker du ska prova den ! för det är som sagt en bra bil och 5an går inte av för hackor


Det är skönt att slippa och växla,jag har själv haft 3st 100 av c3 karossen(dock manuella) Inte snyggast modellen fast med ett par ok fälgar så ger det mkt för utseendet: http://www.garaget.org/?car=611 Jag minns att man åkte för jävla skönt i dom också.


Bara en fundering, den kommer dra dryga litern garanterat. Soppan är tyvärr på väg åt fel håll och det kommer inte att bli billigt att köra den. En ypperligt bekväm och bra bil är det för pengarna, och med 17.000mil kan du verkligen ha en bil som fungerar länge och går som en dröm, men om du ska köra den mycket..? Vad ska du ge för den?


Den drar ca 1liter men jag tror man kan få ner den lite till. Jag kommer nog pendla mellan Enköping och Stäket varje dag 13mil varje dag det är motorväg E18, så det blir ej mycket växlande. Jag lägger gärna några kr extra i milen för ljudet skull så det är lungt, Soppan är som du säger skyhög! Han sa 17tusen men det priset kunde man diskutera om jag får gissa runt 12-13 En nyfikenhet vilka fälgar skulle passa bra på Audi 100an?


Min första bil var en Audi 100. Prima. Priset är åt H-E tycker jag! Se själv vad du får på blocket för samma peng. Börjar du med en automat är du fast skulle jag vilja säga. Samtliga mina bilar är Automat. Undviker manuell sedan min andrabil, en Mersa, på 90-talet. Mvh Alexander


Neeej boooat ! 17k för en 100 , Nej nej nej ! köp isf nyare karrosen med typ 2.6/2.8l, quattro


Nåt sånt här är bättre för pengarna: http://www.blocket.se/varmland/Audi_A6_ . 13&w=2






Nej jag vet,jag själv tycker det också är högt men som sagt det går att diskutera och jag tror runt 12 för den har ej sett den men han säljaren sa att det är svårt med pris sättningen. Men man får åka och testa den om den inte är så rask så backar jag.


17 000 va dyrt !


17000:- var ett rejält överpris på en 100:a


Ja det var mkt för en gammal 100 från 89,för dom pengarna kan du få den nyare 100 C4 som kom 91b. En aningen mjukare former på karossen och går att få riktigt trevliga. Du kan tom få tidiga A6 för dom pengarna.


Som sagt ska försöka ge ett bud på 12tusen för nu vill man ha den^^ Låter det som ett okej pris vill inte ge ett skambud liksom teoretiskt sätt vad kan den vara värd?


Är den duktigt fin så tippar jag på 7-9 lappar i värde. Förvisso "lite" mil men bilen är gammal och ser gammal ut. Har väl den mindre roliga 3-petade automaten dessutom?


Om den är i ruggigt bra skick så är det väl acceptabelt pris.Det är ju dina pengar Det finns inte så många av den gamla sorten kvar som är i bra skick och dom miltalen.


Jo den har ju den där 3stegslådan. Frågan är om jag kommer tycka den är tråkig? men trots allt så ska jag köra motorväg 5mil så då växlar man inte mycket och sen att den där Lånet av körkortet har ökat till 5år:( så måste endå vara lungn i början=P Äsch Audin får duga för 2011 Är sugen på en Corrado fast dyra runt35-40k för en fräsch och bra VR6a


Provkör en bra stund så märker du om du skulle trivas. Kolla extra noga så att den inte går varm/kokar vid stillastående! Vanligt på dessa. Hade själv en 1.8E manuell och det var en perfekt förstabil. Förvisso inte så gammal då men den stod ut med min vansinneskörning innan jag tröttnade och sålde efter 6-8 månader. Kolla hur den varvar i motorvägsfart. Kan vara törstig..? Mvh Alexander (Fd bilhandlare så jag ger aldrig för mycket, men några tusen till för en bil du tycker om är väl ok)


Jo sant! Törstig vet jag! Jao jag får testa det första jag gör när körkortet är taget kör för fulla varv nu! Den 21juni smäller det!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka