Köpråd: Evo 9

Hej, Jag tittar just nu på en beg. Evo 9 för ~160K från en bilhandlare. Bilen har gått 6500mil och har en del HKS prylar såsom avgas, luftfilter och ecu upgradering. Vad jag undrar är från någon som har ägt en/flera; Vad drar denna bilen? Vad kostar service? Hur funkar dom i vinterväder? Vad är det vanligaste felet på dessa bilar? Är detta ett smart drag?



Svar på inlägget: Köpråd: Evo 9



Kör du "normalt" så drar den kanske 0,8 - 1,0 Eftersom att bilen är byggd för rally så är den toppen att köra med på vintern. Enjoy Evo Ett tips är ju att gå in på Evo forumet:http://www.wroom.org/evoclub/ Där finns de massa att läsa om just Evo 9. Och där finns de ju massa folk som äger och har ägt Evo 9:or


Tack!


Hmmm, jag skulle nog vilja peta upp den förbrukning med typ en halv liter milen. Konstant 4-hjulsdrift, relativt tung och ganska högvarvig. Min Evo 9:a drog minst 1.3-1.4 / mil men visst gasar man till ibland men under litern kom jag aldrig hur jag än gjorde.


Jag har en chippad evo I så den går ganska fett, och jag kommer ner på 0,8 om jag kör fint..


Den är väl minst 300 kg lättare med ?



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka