Köpråd: Kombibil med automat, ny, 400.000

Hej! Det är dags att köpa en ny bil, och behöver lite hjälp att hitta en bra bil. Har just nu Volvo XC70, alltså en kombibil med automat och fyrhjulsdrift. Har dessa krav på en ny bil:-Kombibil (måste få plats med en bur till hundar) -Automatväxlad -AWD, fyrhjulsdrift -Runt 400.000:- Ska idag åka och kolla på en Mercedes E-klass kombi som jag blev rekommenderad, är dock inte helt säker på den. Man vill ju även ha vissa småtillägg, vilket drar upp priset en del. Tack på förhand!



Svar på inlägget: Köpråd: Kombibil med automat, ny, 400.000



Ingen SUV istället?


Audi A4, A6?


Volvo V60 R-design. Lite mindre, men så jävla frääääsch


skoda superb.. den hade jag köpt om jag hade 400 att köpa bil för


BMW X1, Skoda Yeti, Audi A4 (Allroad?) och Subaru Legacy/Outback(?) är några alternativ jag kom att tänka på. Skoda Superb hade jag däremot undvikit, väldigt mycket bil men det är nått fel på chassiet och bromsarna, mycket otrevlig (Vinglig) att köra om vägen svänger och bromsarna tar slut väldigt fort; På en bil jag körde utav en enda maximal inbromsning från 90km/h, bromsarnas effekt avtog alltså markant innan bilen stannat. Men så blir det väl när man bara får Golf-delar att bygga storbil av från Pappa VAG?


Mitt råd blir nog Subaru Legacy/Outback, mycket utrustning som innebär tillägg på andra märken är standard i Subban, bra (riktig) 4WD, fri service i 3 år eller 4500 mil. Dock så finns det inte automat till Subarus dieselmotorer än så länge om det nu spelar någon roll. Hade nog personligen valt Outbacken då Legacyn som jag själv har är lite låg i markfrigången, dock väldigt bekväm och tyst att åka i... Edit: just nu är det dock lite långa leveranstider på subaru då de byggs i japan och således har haft vissa "produktionsstörningar" på sistone... hursom, prislista hittar du här: http://www.subaru.se/prislista.aspx och tillbehören har du här: http://www.subaru.se/tillbehor.aspx


Tack för alla svar! Var och kollade in Mercedesen igår, riktigt fin med stora utrymmen. Provkörde och den kändes likt min nuvarande Volvo. Dock en aning malplacerad farthållare och en lustig växelspak. Kollade även in Audi A6 som hade kommit in samma dag, tyvärr är bakluckan för lutande för att få plats med en hundbur. Ska försöka kolla in BMW idag.


Lite fel årstid vi går mot nu...


Bmw 525 xdrive automat






Skulle satsa på en sån här om jag hade pengar http://www.blocket.se/stockholm/Cadilla . 14&w=3 Eller den nya modellen fast den kostar liiiite mer http://www.blocket.se/stockholm/Cadilla . 14&w=3 Eller denna http://www.blocket.se/stockholm/Cadilla . 14&w=3


Niklas1987: Nummer två var ju ingen dålig sak alltså haha


Jag har den perfekta bilen för dig, 2011 Volvo XC90 D5 AWD, 2500 mil, Automat, R-Design, Integrerad navi (RTI), backkamera, i princip fullsmetad med utrustning. Jag jobbar på volvo som säljare, säg till om du är intresserad så hittar jag nog något fint åt dig


Hehe ska man köpa bil så ska man väl köpa nått redigt Den har ju ALLT ingen snik modell heller Är faktiskt lite sugen på den lite äldre SRX modellen då den är en crossover alltså ingen SUV.


Du får gärna berätta lite mer vad du vill ha ut av din bil? T,ex föredrar du utseende framför komfort? Sportighet framför säkerhet osv. Annars kan man ju i princip tipsa om vilket bilmärke som helst då de allra flesta (?) erbjuder kombi, automat och awd.


Audi RS6 07- röstar jag på!


Jasså, du är mer för vintern eller?


Nja, inte direkt. Men med tanke på att vi går mot en allt ljusare årstid så finns det inte många körtimmar kvar på dygnet i en ny V60.


nya peugeot är en fin bil annars. kan rekomoderas eller i alla fall kolla och prov köras lycka till med bil letandet=)


Du får gärna utveckla dina tankar där lite, är nog fler än jag som inte riktigt hänger med...



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka