Köpråd : Allmänt sportigare bilar

Går i lite bilbytar tankar men svårt att bestämma mig vad jag ska leta efter Funderar lite på t.ex Mazda rx7 , rx8 mitsubishi 3000 , eclipse turbo , nissan 200sx s14 , audi s4/rs4 , S60 T5 och liknande Någon som har några andra ideer om vad man kan kolla på ?, vad bör man tänka på om man kollar på ovan nämnda bilar ?. Alla tankar ideer och liknande är välkommna . Mvh



Svar på inlägget: Köpråd : Allmänt sportigare bilar



vw jetta så klart ne men rx8 låter fränt


Nissan 350z är helt underbara. Vad har du för budget & vad för krav på bilen?


s4 är ju trevligt


har faktiskt samma tankar... så ös på


golf 4 r32 porsche 944 s2


Tesla Roadster, Lamborghini Murciélago eller Aston Martin Vantage är mina förslag.


Golf R32 MKV, Audi RS4 B5 eller varför inte en BMW M3


Jag hade skaffat mig en Audi! ... Annars så finns det en Skyline till salu snart!


Självklart Audi s4, eller om du har pengar till rs4






Kan inte riktigt se hur Volvo s60 finns med som alternativ bland dom här bilarna? Du verkar ju inte va ute efter en renodlad sportbil. En m3a som någon sa tidigare skulle nog passa, en bra kompination.


Audi S5? Perfekt balans mellan "vanlig" Audi och en sportbil med sina 354 hästar original? ( om jag inte minns fel! ) Bra alternativ till BMWs M-modeller!


renodlad sportbil är ju inte ett måste, går lika bra med en "vanlig" bil som går att få lite pli på, Kraven är väl typ att det ska gå att åka 2 vuxna och 1 barn i bilen. bör inte hamna över ~170-180tkr.


S60R? Som M3 fast lite billigare och inte lika mycket sportbil men dock en go bil, vet ej hur den är att äga dock. http://www.blocket.se/goteborg/Volvo_S6 . 15&w=3


Jag har en rx8. Barn och vuxna sitter mycket bekvämt i baksätet. Har du en långbent passagerare bak så får den som sitter framför hoppa fram lite bara... I övrigt så kan jag bara varmt rekommendera bilen. Går skönt och mjukt om man vill det och som ett spjut när man varvar skiten ur den. Upp till 9000 varv bara... wroom! Väghållningen är fantastisk! Åk och provkör en! Kan du tänka dig att köra på höger sida så kan du få ett riktigt fint exemplar under 100.000 kr. Lycka till!!


Har du råd med en RS4 så finns det inget att tveka om


Hoppla vad alla är märkeskåta här då. Ingen som är lite objektiv. Så varför inte en 535D lite surt att bli frånåkt av en diesel. Evo 6 till X går som ett skollt troll och funkar bra på vintern. En kombi att köra familjen och en super seven att utforska ltterala g med för du kör väll inte fan med barn i bilen gissar jag. Audi S modell om du vill åka understyrt men kanon på vintern. Lotus omega, gammal men ack så grym. Holden om man vill vara lite annorlunda. Klart skyline är grym Osv osv hoppas jag trampa några på tårna så jag får lite arga mess från märkesfjollorn som ska påpeka något som att jag hr en saab eller så


Där har han ju bilen att köpa! 535D! Fast ligger inte den lite över budget?


M3000 Hade jag nog undvikit. Råkat på lite väl många med motorras under åren.


Oki 535d är kanske lite över budget, håller med om det. Ville bara ta fram lite roliga alt. När det kommer till diesel vore en ww phaton v10 tdi kul men frågan var ju prisbilden igen.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka