Köpråd: BMW E60 545 eller Ford Mustang GT?

tjena tänkte köpa en bmw 545 e60 eller en mustang gt 05-09 karrosen vilket tycker ni? är en stor bmw entusiast



Svar på inlägget: Köpråd: BMW E60 545 eller Ford Mustang GT?



Rubriken korrigerad. Läs på reglerna om rubriker innan du postar en ny tråd nästa gång, annars kanske den blir låst. I regel är en rubrik bestående av enbart ett ord inte godkända och skäl för låsning.


Det är väldig skillnad på bil, men jag som också gillar BMW ska ner och lägga handpenning på en Mustang GT imorgon. Om du inte har något behov av att den skall vara praktisk så hade jag valt Mustangen, enbart för motorljudet...


Oj vilket knepigt val! Söker du: -En bekväm, praktisk vardagsbil. Köp en Bmw 545i. -Något som kommer få dig att stanna till och stirra i flera minuter varenda gång du hämtar posten, något du kommer bli glad som ett barn av varenda gång du kör, så köp en Mustang.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka