Köpråd Peguot 206 GTI

Nu är det så att jag planerar att köpa en bil för 50 000 typ. Och jag har fastnat för 206, vill ha bus/pendling då jag jobbar 5 mil ifrån där jag bor. så jag kör 10 mil om dagen. Hur är dessa i kvalitet, bränsleförbrukning, reservdelar, försäkring? HIT ME!!



Svar på inlägget: Köpråd Peguot 206 GTI



Woooow, ingen som har svar på detta?


Jag tror snarare ingen ville förstöra dina planer, "kvalité" och "Peugeot 206" går inte riktigt hand i hand om vi säger som så.


Kvalitén är inte så värst bra, en 206:a köper man om man vill ha en liten snygg bil som är rolig att köra. Den dricker bensin som en törstig alkolist och vägljudet hör man tydligare än personen som sitter bredvid och pratar med dig. Försäkringen är ganska dyr. Men det är en rolig bil och extremt lätt att snygga till lite extra. Dock är det värt att lägga till lite och köpa en RC, en betydligt bättre bil än GTi:n. Mvh. David.


skulle kolla på något annat faktist .riktigt usel kvalite galet kupe ljud/väg brus otroligt opålitlig elfel o skit ja listan blir bara längre och längre och jag argare och argare ju mer jag pratar om peugeot.en jobbar kompis har en 206 typ 06 eller nåt det är alltid nåt fel på den bilen och motorn låter som en trasig diesel fast det är bensin och gått endast 9000mil bara som ett exempel.men det är ju bara vad jag tycker .


min peugeot 206 -05 går då hur fint som helst å har aldrig haft några problem lr fel på den efter att ha haft den i 4 år nu å den har nu gått 10600 mil.. så det e väl olika bilar..


Kollegan som körde en peugeot 308 hade bara strul med sin och då köpte han den helt ny... Litar inte på fransmän ^^ köp dig en VW Golf finns -03:or för runt 45K


min bror körde 206 gti han har aldrig varit så missnöjd med en bil som han var med den, jag skulle hellre satsat på nån golf 4 gti eller nån rolig audi bil.


Sålde Citroën förr. Fick in en och annan pega i byte. Ofta reklamationer sen... El och motor. Mvh Alexander


Kör en RC. Har inte haft några problem med kvalitén än iaf. Förutom att kamremmen gick av förut och det var mitt eget fel för den skulle ha blivit utbytt tidigare. Håller fan så mycket bättre än saaben jag hade förut. Dricker bensin gör den. Men inte så extremt mycket. Ganska kvick liten bil. Och gött ljud får den om man byter luftfilter och avgas. Jag är väldigt nöjd med min.






Säg åt han att kolla vattenpumpen då! det var det som fick min rem att gå av. lät lite konstigt typ som en dieselbil. Det är det enda problem jag haft med min. Ta i trä:D


Jag hade tagit en rolig pendel bil som typ Polo


behåll du din Polo för dig. Lär bli en Saab 9-3/9-5 eller en Passat 1.8T



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka