Köpråd:

Hej! Jag är ny på forumet, så jag vet inte riktigt om det finns tidigare trådar som diskuterat samma sak. Jag är ute efter en kombi i prisklassen 80-130.000:-. Har varit inne på Passat och Volvo V70, men vet inte riktigt vilken som passar mig bäst. Är även intresserad av andra förslag. Krav:kombi max 130.000:- max 11.000mil dragkrok soppasnål (dock minimum 1,8)



Svar på inlägget: Köpråd:



§2 När du startar en ny tråd Skriv en korrekt formulerad rubrik som tydligt beskriver vad tråden handlar om. Trådar som inte följer rubrikanvisningarna stängs eller raderas utan förvarning. Se rubriksanvisningarna (§3 och §4) http://www.garaget.org/forum/misc.php?action=forumRules Låser härmed tråden. Mvh. Hamilton



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka