(Köpråd) Subaru impreza.

Hej... Jag hade tänkt köpa en impreza -96 till -00 Behöver massa tips vad som är dåligt mm Jag vill inte ha en GT men har kollat lite på RX och GL men vad är det som skiljer dessa modeller? Är det någon som sitter och trycker på en är det bara att höra av sig.. Max pris 25000:- om den inte är jävligt snygg då..



Svar på inlägget: (Köpråd) Subaru impreza.



Ingen som vet något om impreza?


Ställ samma fråga på http://www.impreza.nu/forum/ kan eventuellt finnas färdiga guider där redan!


jo men inte för några RX eller GL där är det mest GT i det lägget men kolla på rost på bakskärmarna!


Ska du köpa subaru i den prisklassen tycker ja du ska köpa dej en Legacy Turbo. helst efter årsmod -93 då faceliftfronten kom. Värt att kolla på på alla äldre subaru är ju först o främst rost, mest i skärmkanter, dörrar, under backspelglar och där nummerplåten skaver emot. 4 hjulsdriften är nästintill skottsäker på dom här bilarna då legacy och impreza har "samma skit". hoppas du fick ut något av mitt inlägg


Japp det ska jag kolla... Har hört att kopplingen ska vara kass på subaru stämmer de? Och hur märker jag att den är kass?


Jag har kollat lite på legacy med jag har fastnat för impreza turbo ska jag inte ha ska använda bilen till att pendla med så orkar inte med allt jobb som turbo förmed sig..


Det blev en Impreza iallefall.... Och ingen rost vid skärmarna...


Gäller ju bara att hitta en också, det är ju närmast omöjligt att hitta en vettig Legacy Turbo (framförallt sedan) som inte är TOTALSLUT! Jag har letat på blocket rätt länge nu... Kom inte faceliften 92 förresten? Inte ofta man ser en Legacy Turbo med gamla fronten och baken.


Den kom väldigt sent 1992, så räknar den som en 93a, då det är mer 92or som har gamla fronten Ja letar också o har gjort de i 2 år deejay_r här på garaget hade en riktigt fin legacy turbo nyss!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka